Foto: fb/stadion rajko mitić

Besplatan ulaz na prolećnu premijeru

Sport Autor: M.S. | 14:23 Ponedeljak, 30 01 2023 Foto: fb/stadion rajko mitić

Na startu prolećnog dela prvenstva FK Crvena zvezda igra sa Vojvodinom na svom stadionu. Ova utakmica igra se u subotu od 16.00 časova. Ovo će biti prilika da se klubovi i navijači sete velikog Siniše Mihajlovića i odaju mu poštu. Ulaz na ovu utakmicu biće besplatan.

"Svako je barem u jednom trenutku svog života želeo da bude kao Miha - čvrst, ponosan i nepokolebljiv. Opet, kada se u jednačinu sa Mihom stavi Crvena zvezda onda je proizvod beskonačna emocija utkana u zidove Marakane. Zbog toga, Siniša Mihajlović ne ide bez Crvene zvezde, a ni Crvena zvezda bez najboljeg izvođača slobodnih udaraca u istoriji fudbala. Zato će utakmica protiv Vojvodine imati poseban značaj, gde će pune tribine našeg stadiona pozdraviti legendu Crvene zvezde i čoveka koji je u amanet ostavio nešto što nikada neće biti zaboravljeno.

S ljudske strane smo već utvrdili maksimum Siniše Mihajlovića, a s obzirom na to da je Crvenu zvezdu dečački voleo i tamo gde to nije bilo tako lako, te da je to svaki put sa ponosom to isticao, može se reći da je i njegovo zvezdaštvo bilo posebno. Da, svako od nas je barem u jednom trenutku svog života želeo da bude zvezdaš kao Miha.

Idol generacije i čovek za koga su najljući rivali imali samo reči hvale, pobednik koji je 53 godine to iz dana u dan dokazivao, i legenda Crvene zvezde, uzor svih budućih naraštaja, jednostavno - šampion. Da legende nikada ne umiru, pokazaćemo i u subotu, 4. februara od 16 časova kada ćemo napuniti tribine našeg stadiona i poslati poslednji pozdrav Siniši Mihajloviću, čoveku čije je ime zlatnim slovima upisano u istoriju Crvene zvezde, našeg evropskog i svetskog šampiona".

Vidimo se na Marakani, za Zvezdu, za Mihu! Stoji u saopštenju FK Crvena zvezda.

Mihajlović je preminuo 16. decembra prošle godine u Rimu, a sahranjen je tri dana kasnije u glavnom gradu Italije.

Mihajlović je u svojoj bogatoj karijeri  nastupao za oba kluba.