Foto: novibeogradklub.rs

Vaterpolo klub "Novi Beograd" ostao bez trenera

Sport Autor: K.C. | 11:08 Ponedeljak, 24 01 2022 Foto: novibeogradklub.rs

Vujasinović podneo ostavku, nezadovoljan učinkom ekipe.

Kako se navodi u saopštenju, Vujasinović je juče obavestio upravu kluba, da zbog ličnog nezadovoljstva ostvarenim rezultatima i neostvarenim sopstvenim očekivanjima, podnosi neopozivu ostavku na mesto prvog trenera ekipe.

- Želim danas da obavestim i javnost, na isti način na koji sam to juče uradio sa upravom vaterpolo kluba Novi Beograd, a to je da podnosim neopozivu ostavku na mesto prvog trenera ekipe, isključivo i jedino zbog očekivanja i rezultata, koji pre svega, ne zadovoljavaju moje lične trenerske i sportske ambicije - rekao je Vujasinović u saopštenju dostavljenom medijima.

- Kao neko ko je kao igrač, a i kao trener, uvek imao najviše sportske ciljeve, ne mogu da budem zadovoljan onim što je moja ekipa pokazala i što je u dosadašnjem toku takmičenja, na četiri fronta i ostvarila. Želim igračima i ekipi mnogo sreće u daljem toku sezone - dodao je Vujasnović.

Predsednik vaterpolo kluba Novi Beograd, izrazio je da je svima u klubu izuzetno žao zbog prekida saradnje sa doskorašnjim trenerom.

- Izuzetno nam je žao što nas je ovakva situacija zatekla usred sezone i što ekipa nije uspela da ispuni očekivanja našeg proslavljenog trenera i velikog čoveka. Nadamo se da će Vlada Vujasinović ostati deo našeg kluba i nastaviti da radi na projektu pravljenja jednog od najboljih vaterpolo klubova na svetu, koji smo pre par godina zajedničkim snagama sa njim i započeli - rekao je Malbaša u saopštenju dostavljenom medijima.