Foto: srbija.gov.rs

Novi stanovi za pripadnike službi bezbednosti

Vesti Autor: M.S. | 12:52 Ponedeljak, 27 02 2023 Foto: srbija.gov.rs

Ministar unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije Bratislav Gašić uručio je danas u Kraljevu ključeve 18 stanova pripadnicima ministarstava unutrašnjih poslova, odbrane i pravde, kao i Bezbednosno-informativne agencije i Sektora za boračko-invalidsku zaštitu Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Gašić je tom prilikom istakao da je dodela ključeva novoizgrađenih stanova pripadnicima službi bezbednosti još jedan dokaz da država brine o zaslužnima za njenu sigurnost i mir, kao i bezbednost svih građana.

Ministar je ukazao na važnu ulogu predsednika Republike i Vlade Srbije u realizaciji projekta izgradnje stanova za pripadnike službi bezbednosti po povoljnim uslovima.

Prema njegovim rečima, taj projekat je rezultat odgovorne politike države koja je usmerena ka podizanju ugleda, ekonomskog statusa i dostojanstva svih pripadnika službi bezbednosti.

Srbija je zemlja vođena odgovornom politikom socijalne pravde, mira i ekonomskog razvoja. Dokazali smo da možete da se oslonite na svoju državu. Svi vi ste posvećeni pozivu koji ste odabrali i Srbija zna da može da se osloni na vas, poručio je on. 

Gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić izrazio je zahvalnost Vladi i predsedniku Republike na realizaciji ovog projekta, kao i na izgradnji nove zgrade osnovne škole u Ribnici, rekonstrukciji ambulante, dodavši da uskoro počinje i izgradnja novog vrtića.