Foto: promo

Na Beogradskom sajmu održaće se BIROEXPO i PAK AM

Biznis Autor: uzvik.rs | 20:14 Sreda, 14 09 2022 Foto: promo

Zajedno sa 42. Međunarodnim sajmom grafičke, papirne i kreativne industrije - GRAFIMA
pod kupolama Beogradskog sajma od 21. do 24. septembra održava se 28. Međunarodni sajam informatičko-birotehničke opreme - BIROEXPO kao i Prvi Sajam pakovanja i ambalaže - PAK AM 

Međunarodni sajam informatičko-birotehničke opreme BIRO-EXPO, tematski je usmeren na kancelarijsko poslovanje (kancelarijski nameštaj, biro mašine i pribor, kancelarijski materijal, poslovna i dekorativna galanterija, foto program i dr.).

Manifestacija je postala najznačajnije tržište u regionu, mesto na kome se promoviše i prodaje najsavremenija oprema i materijali potrebni za opremanje i rad poslovnih prostora, poslovna galanterija i reklamni pokloni.

Ove godine započinje život nova sajamska manifestacija - PAK AM, Sajam pakovanja i ambalaže. Ova specijalizovana manifestacija će obuhvatiti različite segmente pakovanja i ambalaže, kao i mašine i opremu namenjenu ovoj industrijskoj grani.
Sajam ambalaže treba da okupi proizvođače pakovanja od drveta, stakla, plastike, papira, kartona, kao i proizvođače etiketa. Izlagači će iskoristiti ovu priliku da predstave nove proizvode a posetioci i poslovni saradnici će moći da se upoznaju sa inovacijama i trendovima, kao i da uspostave nove kontakte i obnove već postojeće.

Radno vreme Sajma od 21 - 23. septembra biće od 10-18 časova, a 24. septembra od 10 do 17 časova.
Cena pojedinačne ulaznice je 400 dinara, a za grupne posete 300 dinara. Posetiocima je na raspolaganju i parking u okviru sajamskog prostora po ceni od 150 dinara po satu.