Stanovi u Beogradu su skupi. Da li ste razmišljali o preseljenju u Kragujevac?

Lifestyle Autor: uzvik.rs | 16:35 Sreda, 24 04 2024

U potrazi ste za stanom u Beogradu? Sigurno ste već upoznati s izazovima visokih cena nekretnina u srpskoj prestonici. Ali, da li ste razmišljali o alternativi koja nudi povoljnije uslove bez gubitka kvaliteta života? Dobrodošli u Kragujevac - grad perspektive i pristupačnih stanova.

Dok Beograd možda obećava sjaj i glamur, Kragujevac nudi nešto drugačije - kombinaciju pristupačnih cena i kvalitetnog života. Stanovi u Kragujevcu ne samo da su povoljniji u poređenju s beogradskim tržištem, već i nude više za značajno manji novac. Zamislite, za istu sumu novca koju biste uložili u kupovinu garsonjere u Beogradu, u Kragujevcu možete dobiti penthaus površine preko 100 m2, prostranu terasu, uredjeno dvorišete i sadržaje kakve nude najatraktivniji stambeni kompleksi u Beogradu.

Osim finansijske strane, preseljenje u Kragujevac donosi i brojne druge benefite. Čist vazduh, manja gužva i mirniji tempo života samo su neki od njih. Plus, budući da se Kragujevac nalazi na svega sat vremena vožnje od Beograda, imaćete lakoću pristupa svim sadržajima koje pruža prestonica, a ne retko vam se može desiti da iz Kragujevca brže stignete do aerodroma Nikola Tesla, ili neke druge lokacije u Beogradu, nefo iz nekog beogradskog naselja. 

Stambeno poslovni kompleks New Point, najatraktivniji je stambeno poslovni objekat u izgradnji, a završetak izgradnje i useljenje planirani su za kraj ove godine. Komplek se nalazi u neposrednoj blizini Palate pravde i okružen je najvažnijim saobraćajnicama koje vam pružaju lakoću kretanja kroz grad i garantuju dobru povezanost. 

U New Pointu možete pronaći prostrane stanove s velikim terasama i svim sadržajima koje moderna porodica danas traži. Odluka o preseljenju u Kragujevac može biti korak ka stvaranju boljeg života po pristupačnoj ceni. Prostrani stanovi sa XL terasama ukupne površine od 102m2 kreću već od 105.000 evra + pdv.  

Registrujte interesovanje na zvaničnom web sajtu projekta www.newpointmatis.rs ili zakažite posetu objektu pozivom na +38169610810