Foto: fb/FK Crvena Zvezda

Crvena Zvezda poražena sa 2:1 u duelu sa Ferencvarošom

Sport Autor: K.C. | 06:12 Petak, 14 10 2022 Foto: fb/FK Crvena Zvezda

U utakmici grupne faze Lige Evrope, fudbaleri Crvene Zvezde poraženi su sinoć sa 2:1 u duelu sa Ferencvarošom u Budimpešti.

Zvezda je skupo platila dve defanzivne greške posle kojih su golove za mađarski tim postigli Kristofer Zakarijasen u 24. i Semi Emai u 61. minutu.

-Šanse za prolaz i dalje su tu, ali sad više nije sve u našim rukama. Nismo iskoristili ovu prvu brejk šansu i to moramo da prevaziđemo, da u narednom meču igramo koncentrisanije u završnici, rekao je večeras trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević posle poraza od Ferencvaroša u Budimpešti sa 2:1.

"Nije nas iznenadio Ferencvaroš, ovako nešto smo očekivali. Iskoristili su dva momenta u kojima mi "spavamo", posebno ne bih da komentarišem drugi gol, glavom sa 11 metara, to ne sme da se dešava", izjavio je Milojević na konferenciji za medije.

Prvi utisci su bolni, zaista boli poraz, jer smo posle dobre igre u Beogradu videli priliku da se kroz ovu utakmicu priključimo borbi za prvo mesto, rekao je fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić posle poraza od Ferencvaroša (2:1).

"Imali smo naše prilike, možda ne zicere, ali veoma izgledne šanse i zaista je bila dinamična utakmica u kojoj nismo zaslužili da izgubimo, ali jesmo. Ipak, moramo da vidimo kakve su nam šanse za plasman dalje, jer ne odustajemo sve dok postoji matematička mogućnost da prođemo", izjavio je Ivanić.

Ušli smo u utakmicu onako kako smo se dogovorili, ali smo primili gol, međutim u drugom poluvremenu smo bili dobri, uspeli da izjednačimo, imali smo prilike i nismo zaslužili da izgubimo, izjavio je fudbaler Crvene zvezde Stefan Mitrović.

"To je fudbal i kada ne iskoristite svoje šanse, ovo je epilog" rekao je strelac jedinog gola za crveno-bele.