Foto: tw/FKPartizanBG

Debakl Partizana u Danskoj

Sport Autor: M.S. | 20:24 Četvrtak, 24 08 2023 Foto: tw/FKPartizanBG

Fudbaleri Partizana poraženi su u prvoj utakmici četvrtog kola kvalifikacija za Ligu konferencija od Nordsjelanda u Danskoj rezultatom 5:0.

Po prikazanoj igri, Partizan je mogao da doživi i ubedljiviji poraz. Danski tim nije realizovao nekoliko izglednih prilika.

Partizan se povukao i pustio vicešampiona Danske da se igra fudbala, a prednjačio je Osman, 18-godišnji momak koji će sasvim sigurno u nekom trenutku zaigrati na najvećoj sceni.

Fresea je u 11. minutu postigao spektakularan pogodak za 1:0. Nikola Antić je bez potrebe otvorio ruku i dodelio penal iz kog je Ingvartsen doneo 2:0. Na 3:0 povisio je Ingvartsen sa bele tačke. Na 4:0 je povisio desni bek Viladsen u 73. minutu, a "šlag na tortu" katastrofalne večeri stavio je Mihajlo Ilić autogolom u 87. minutu.

Crno-beli su u prva tri kola Superlige Srbije osvojili sedam bodova – posle remija sa ekipom TSC, savladali su Vojvodinu i niški Radnički. Što se tiče Nordšjelanda, trenutno su drugi na tabeli danske Superlige sa 12 osvojenih bodova iz pet utakmica.