Foto: x/PartizanBC

Partizan večeras domaćin Zvezdi u trećoj utakmici finala ABA lige

Sport Autor: M.S. | 09:18 Nedelja, 19 05 2024 Foto: x/PartizanBC

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde odmeriće snage u trećoj utakmici finala ABA lige večeras od 20.30 časova u Beogradskoj Areni.

Biće ovo susret biti ili ne biti za igrače Partizana, pošto Crvena zvezda ima 2:0 u seriji, i večerašnjom pobedom još jednom bi osvojila ABA ligu. Sve to garantuje odličnu utakmicu uz  vrelu atmosferu koju prave navijači Partizana, popularni grobari.

Pred večerašnju utakmicu, trener Janis Sferopulos može da računa na sve raspoložive igrače:

-Treća utakmica za obe ekipe.Sada igramo na terenu našeg protivnika i rivala. Ono što je osnovno i od čega sve kreće je da moramo da budemo izuzetno fokusirani i da se držimo našeg plana igre, rekao je trener crveno belih.

Uoči meča, svoja očekivanja izneo je i trener crno-belih, Željko Obradović:

-Treća utakmica...Poprilično je jasno zbog čega smo izgubili prethodne dve utakmice, nije velika filozofija , mislim da je svima jasno. Treba da se pripremimo, uz maksimalno poštovanje prema protivniku i da prođe sve u fer i sportskoj atmosferi. Da se priča iskuljučivo o košarci. Pozivam ovom prilikom navijače da nas podrže i bodre kao što su to radili cele godine, i opet ponavljam, da sve bude u fer i sportskoj atmosferi, istakao je Obradović. 

Pravdu na večerašnjem susretu deliće sudija Uroš Nikolić, a pored njega će biti Milan Nedović iz Slovenije i Josip Radojković iz Hrvatske.