Foto: crvenazvezdafk.com

Pobeda Crvene zvezde pred susret sa Interom u LŠ

Sport Autor: M.S. | 09:21 Subota, 28 09 2024 Foto: crvenazvezdafk.com

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su ekipu Železničara iz Pančeva u okviru 10 kola MozzartBet Superlige Srbije rezultatom 2:1.

Pobedu su doneli Vanja Drkušić i Luka Ilić u 33. odnosno 70. minutu utakmice. Gol za Železničar postigao je Eze u 60. minutu. 

Ovaj susret obeležila je još jedna povreda golmana Glazera koji će ponovo biti van konkurencije duži vremenski period i neće moći da pomogne ekipi na utakmici Lige Šampiona.

Svoje utiske nakon utakmice izneo je i trener crveno-belih Vladan Milojević:

-Dominirali smo 90 minuta. Postigli smo golove, imali smo dosta šansi, ali moramo bolje da završavamo akcije i da šutiramo na gol. Zadovoljan sam igrom, imali smo dosta fudbalera nakon dužeg vremena. Moraju da uđu u ritam, imamo sada i povredu Glazera, nadam se da nije ništa strašno, ali se iskreno plašim. Primili smo gol iz neke naše „gluposti“, ali smo dominarili tokom cele utakmice. Železničar se branio, oni su dobra ekipa. Znali smo šta možemo da očekujemo od Popovića, koji je imao nekoliko dobrih odbrana – izjavio je Milojević.

Još jednom je pohvalio sjajne Zvezdine navijače.

-Žao mi je što neće biti sa nama u Italiji, ali šta da se radi. Oni su generalno naš najbolji i dodatni igrač. Mi smo u Italiji, a oni ovde, ali mi ćemo znati da su oni uvek sa nama – poručio je Milojević.

Naredni meč Crvena zvezda igra protiv ekipe Intera u Milanu u utorak od 21.00 čas na stadionu Đuzepe Meaca.