Foto: ig/anabrnabic

Ana Brnabić - SUTRA SNS POTPISUJE koalicione sporazume sa svima

Vesti Autor: K.C. | 19:34 Petak, 05 04 2024 Foto: ig/anabrnabic

Predsedništvo SNS je održalo sednicu na kojoj su razgovarali, pre svega, o dve najvažnije teme, situaciji u zemlji i izazovima sa kojma se suočava Srbija, u prisustvu predsednika Srbije i člana SNS Aleksandra Vučića koji je izvestio Predsedništvo svoje stranke na sličan način kao što je to uradio u sredu na posebnoj sednici vlade čitavu javnost o svim izazovima sa kojima se trenutno suočava naša zemlja.

,,Juče sam kao poverenica SNS za Beograd održala gradski odbor, usvojili smo listu za beogradske izbore 2. juna. Danas smo tu listu usvojili na Predsedništvu", rekla je Brnabić i dodala: ,,Prema informacijama koje mi imamo, Gradska izborna komisija (GIK) će sutra imati sednicu gde usvaja sve modele obrazaca, a mi ćemo sa svim koalicionim partnerima sa kojima izlazimo na izbore početi od podneva da prikupljamo potpise, kako bismo ih brzo sakupili. Ovaj put idemo u najširem mogućem bloku, a sutra ćemo potpisivati koalicioni sporazum sa svima koji smatraju da se Beograd dobro razvijao pod vođstvom SNS.

Planiramo da sa svim koalicionim partnerima sa kojima izlazimo na listi već sutra od 12 počnemo sa sakupljanjem potpisa", rekla je Ana Brnabić.

Građanima će sutra biti saopšteno ime liste za gradske izbore. Brnabić je pozvala simpatizere da dođu u mesne odbore sutra u podne.
,,Ja se zaista nadam da će to biti praznik demokratije i da će veliki broj ljudi izaći do glasa i bez obzira na svoju političku afiliaciju i opredeljenje, da će iskoristiti tu priliku da kaže kako žele da vide Beograd u naredne četiri godine", poručila je Brnabićeva.