Foto: parking_servis.rs

BESPLATNIH 30 sati parkinga u Beogradu!

Vesti Autor: K.C. | 18:54 Utorak, 23 04 2024 Foto: parking_servis.rs

Svi roditelji koji imaju dete mlađe od godinu dana mogu da se prijave za 30 besplatnih sati parkinga u svim zonama u Beogradu. 
Dragana Brdar iz JKP Parking servis istakla je da razume koliko je roditeljima važno da se parkiraju kada god im zatreba, kako bi završili sve svoje obaveze, naročito tokom prvih godinu dana deteta.

Evo kako da se prijavite za Bebi parking karte" i kako funcioniše ovaj sistem

Sve što treba roditelji da urade jeste da kada im se rodi beba dođu u poslovnicu Parking servisa sa svojom ličnom kartom i sa izvodom iz matične knjige rođenih za bebu. Ukoliko poseduju automobil u svom vlasništvu, mogu da dobiju 30 sati besplatnog parkiranja. Nije novina, mi ovo sprovodimo od 2011. godine. Treba uvek da podsetimo roditelje na ovu akciju, jer je roditeljima beba važno i zbog pregleda i zbog raznih obaveza da imaju besplatno parkiranje", rekla je Brdar i dodala:
Bebi parking karta važi u svim zonama. Veoma je jednostavna procedura, vi se parkirate, a kada prođe oko Sokolovo, vama se skida jedan sat besplatnog parkiranja i dobijete poruku gde vas obaveste i koliko vam je besplatnih sati preostalo", rekla je Brdar.