Foto: beograd.rs

Delovi Zemuna i Novog Beograda u sredu BEZ VODE

Vesti Autor: K.C. | 19:57 Ponedeljak, 24 06 2024 Foto: beograd.rs

Potrošači opština Zemun i Novi Beograd u sredu, 26. juna, od ponoći do 18 sati imaće umanjen pritiska i prekid u vodosnabdevanju, saopšteno je iz Javnog komunalnog preduzeća „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Bez vode će biti sledeće ulice i naselja: Vojni put 1, Vojni put 2, Altina, Nova Galenika, Naselje za pripadnike službi bezbednosti, Industrijska zona, potrošači i naselja uz Batajnički drum, Industrijska zona i potrošači uz auto-put za Novi Sad, Batajnica, Zemun polje, Šangaj, Busije, Ugrinovci, Plavi horizonti, deo auto-puta za Zagreb oko „Grmeča” i „Ikarbusa”, Balanička, Megarska, Prekonoška i Radavačka ulica.

Umanjen pritisak i prekide u vodosnbdevanju imaće blok oivičen spoljnom magistralnom tangentom od pruge do Pupinovog mosta, Pregrevicom, Novogradskom, Đorđa Pantelića, Dr Nedeljka Ercegovca, Grmečkom, Lešnikovom, Orahovog lista i delom pruge od spoljne magistralne tangente do Ulice orahovog lista.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne.

Iz „Vodovoda” apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Sve dodatne informacije potrošači mogu dobiti u Servisnom centru Grada Beograda na broj 11-0-11 ili na besplatni broj telefona za sve pozive iz fiksne telefonije 0800/110-011. Obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.