Foto: Pixabay

Delovi Zvezdare i Rakovice BEZ VODE

Vesti Autor: K.C. | 11:25 Subota, 01 06 2024 Foto: Pixabay

Ekipe „Beogradskog vodovoda i kanalizacije” izvodiće planirane radove na ispiranju vodovodne mreže na opštini Rakovica od ponedeljka, 3. juna, do subote, 8. avgusta. Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode od 22 do 6 sati osetiće sledeći potrošači: 
– 3/4. juna – Topčiderska ulica, Bulevar patrijarha Pavla, Patrijarha Dimitrija i naselje Stara Rakovica; 
– 4/5. juna – naselje Resnik; 
– 5/6. juna – naselja Miljakovac 1 i 2, Kanarevo brdo i Košutnjak; 
– 6/7. juna – Ulica kneza Višeslava i naselja Vidikovac, Labudovo brdo i Petlovo brdo; 
– 7/8. juna – naselje Rakovica i deo rejona oivičen ulicama Kneza Višeslava, Slavka Rodića, Patrijarha Dimitrija i Crnojevića.

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode. Iz ovog preduzeća apeluju na potrošače da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. 

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zvezdara, u utorak, 4. juna, od 8.30 do 18 sati bez vode će ostati potrošači u Virpazarskoj ulici, kao i u Živka Davidovića, od Gusinjske do Kačićeve ulice.

Za najnužnije potrebe za pitkom vodom obezbeđena je auto-cisterna. 

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Servisnom centru Grada Beograda na broj 11-0-11 ili na besplatni broj telefona za sve pozive iz fiksne telefonije 0800/11-00-11. Obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs, navodi se u saopštenju.