Foto: ig/graonacelnikbg

„Izbori u Beogradu više od lokalnih, nacionalno vrednosni referendum"

Vesti Autor: K.C. | 11:29 Nedelja, 07 04 2024 Foto: ig/graonacelnikbg

Aleksandar Šapić, predsednik Privremenog organa grada Beograda i potpredsednik Glavnog odbora SNS Aleksandar Šapić izjavio je danas da beogradski izbori nisu samo lokalni i istakao da se građani na izborima opredeljuju da li žele gradonačelnika koji će u teškom geopolitičkom momentu, pored brige o važnim temama, podjednako voditi računa o očuvanju nacionalnih vrednosti.

Konačno smo došli do toga hoćemo li da imamo srpsku vlast i srpskog gradonačelnika ili antisrpsku vlast? I kada me pitaju, pa kako, šta to znači srpski gradonačelnik? To znači da ne postoji srpski način promene sijalica, asfaltiranja puta ili izgradnje škole. Nema tu srpskog načina, i ovde je sada sve potpuno jasno", rekao je Šapić, a objavljeno na Instagram profilu @gradonacelnikbg.

Šapić je naveo da se na predstojećim izborima opredeljujemo da li želimo srpsku vlast i srpskog gradonačelnika Beograda, a to znači gradonačelnika koji će u ovom teškom geopolitičkom momentu, pored brige o važnim lokalnim temama, podjednako voditi računa i o očuvanju nacionalnih vrednosti i interesa srpskog naroda".