Foto: unsplash.com

IZMENA režima rada linija tokom radova na rekonstrukciji raskrsnice na Zrenjaninskom putu

Vesti Autor: K.C. | 11:56 Subota, 21 09 2024 Foto: unsplash.com

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji raskrsnice Zrenjaninskog puta, Puta za Glogonjski rit i Puta za Kovilovo, od 23. septembra do 23. novembra doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Radovi u ovoj fazi podrazumevaju zauzeće leve kolovozne trake Zrenjaninskog puta, gledano u smeru ka Zrenjaninu, u zoni raskrsnice Zrenjaninskog puta, Puta za Glogonjski rit i Puta za Kovilovo, pri čemu će biti onemogućeno skretanje za naselje Kovilovo, dok će se vozila duž Zrenjaninskog puta kretati dvosmerno preostalom slobodnom širinom kolovoza.

Tokom ovih radova, vozila sa linije 106 će se kretati u smeru ka Jabučkom ritu redovnom trasom do okretnice „PKB Kovilovo”, odakle će se istom trasom vraćati nazad prema Zrenjaninskom putu, a onda dalje saobraćati Zrenjaninskim putem, Putem za Glogonjski rit i dalje redovnom trasom. U suprotnom smeru saobraćaće redovnom trasom do Zrenjaninskog puta, odakle će dalje ići Zrenjaninskim putem, preko Ulice Kovilovo do okretnice „PKB Kovilovo” i dalje redovnom trasom do Omladinskog stadiona.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti postojeća stajališta, dok se istovremeno ukidaju stajališta „Put za Jabučki rit” za oba smera kretanja za linije 101, 103 i 101N, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.