Foto: beograd.rs

Klinika za rehabilitaciju „Dr Miroslav Zotović” dobitnik priznanja „Zvezda Beograda 2023”

Vesti Autor: K.C. | 12:51 Utorak, 23 04 2024 Foto: beograd.rs

Priznanje „Zvezda Beograda 2023”, koje tradicionalno od 2016. godine dodeljuje Kancelarija za mlade Grada Beograda, uručeno je danas Klinici za rehabilitaciju „Dr Miroslav Zotović”. Priznanje je uručila direktorka Milica Papić, a u ime klinike priznanje je primio direktor prim. mr sci. med. dr Željko Kanjuh, saopšteno je iz Kancelarije za mlade.

Poseti je prisustvovao i predstavnik Sekretarijata za zdravstvo, načelnik Slobodan Simeunović. Klinika za rehabilitaciju „Dr Miroslav Zotović” predložena je iz Sekretarijata za zdravstvo zato što smatraju da su njihov profesionalni pristup i zalaganje, kao i ostali ostvareni rezultati značajno doprineli kvalitetnom pružanju zdravstvene zaštite Beograđana.

U prethodnih pet godina priznanje su dobili pojedinci, udruženja, organizacije i institucije. Priznanja „Zvezde Beograda 2023” dobiće 20 udruženja, pojedinaca, institucija i organizacija, na predlog Kancelarije za mlade, Sekretarijata za zdravstvo i Sekretarijata za socijalnu zaštitu, čime se potvrđuje odlučnost Grada Beograda da davanjem podrške osnaži udruženja, institucije i pojedince na projektima od značaja za Grad Beograd.

Kako su saopštili iz Kancelarije za mlade, ove godine simbolično priznanje „Zvezde Beograda 2023” biće uručeno prilikom posete izabranim udruženjima, organizacijama, institucijama i pojedincima. Želja je, kako su naveli, da svakom dobitniku ukažu poštovanje i pruže adekvatniji vid promocije projekta i rada samog udruženja, organizacije, institucije i pojedinca. Zahvaljujući poseti radnim prostorijama, imaju mogućnost da se bolje upoznaju sa njihovim radom i dobrim idejama koje primenjuju na teritoriji grada Beograda.