Foto: mup.gov.rs

Na autoputu kod Niša DRŽAVLJANIN Gruzije pronađen mrtav

Vesti Autor: K.C. | 12:00 Petak, 29 07 2022 Foto: mup.gov.rs

Jutros oko 7 časova, na auto-putu Beograd-Niš, državljanin Gruzije je pronađen mrtav u javnom toaletu iza benzinske pumpe, kod motela “Nais”. Prema nezvaničnim saznanjima, pored tela je pronađen špric pa se sumnja da se predozirao, ali će tačan uzrok smrti biti poznat tek nakon što i policija okonča uviđaj.

Gruzijac je sa porodicom prolazio kroz Srbiju, gde su zastali da se odmore na parkingu pored benzinske pumpe, koja je inače popularno odmorište stranih državljana.

Njegovo telo uočeno je na podu javnog toaleta u jednoj od kabina, nakon čega je alarmirana policija i Hitna pomoć, ali su lekari, nažalost, mogli da konstatuju samo smrt.

-Priča se da je jedna žena videla novinu na podu i špric u jednoj od kabina nakon čega su radnici alarmirali policiju. No, nesrećni mladić je već ležao bez znakova života kada su oni došli. Lekari Hitne pomoći koji su stigli na lice mesta, mogli su da konstatuju samo smrt, kaže jedan od putnika koji se zatekao u blizini toaleta.

Policija je započela uviđaj kako bi se dokumentovali svi tragovi koji su pronađeni na licu mesta i utvrdilo šta se dogodilo. Pretresen je i prtljag nastradalog, ali za sada nije poznato da li je nešto pronađeno.

Rad na utvrđivanju svih okolnosti je u toku, potvrdili su iz policije