Foto: tob.rs

Nagrada Turističkoj organizaciji Beograda za USPEŠAN sajamski nastup

Vesti Autor: K.C. | 14:45 Petak, 09 02 2024 Foto: tob.rs

Turističkoj organizaciji Beograda uručena je počasna nagrada za partnerstvo i dugogodišnji nastup na sajmu EMITT u Istanbulu. Nagradu je direktoru TOB-a Miodragu Popoviću uručila direktorka sajma Haser Ajdin.

– Turistička organizacija Beograda na ovom sajmu učestvuje jedanaest godina u kontinuitetu i zapažen je izlagač sa centralnom pozicijom čiji štand poseti veoma veliki broj prvenstveno poslovnih a zatim i individualnih posetilaca – rekao je Miodrag Popović.

Kako je saopšteno iz TOB-a, EMITT 2024 bio je izuzetno uspešan za srpsku privredu koja je tokom četiri dana realizovala veliki broj sastanaka sa ino-turoperatorima, kao i postojećim i potencijalnim partnerima. Na zajedničkom štandu izlagalo je 25 učesnika, među kojima su „Er Srbija”, turističke organizacije Srbije, Niša, Novog Pazara i Kraljeva, kao i privredne komore Srbije i Vojvodine, zvanični partneri TOB-a na ovom tržištu.

Sajam EMITT 24 traje od 6. do 9. februara i mesto je susreta turističke privrede, destinacija, agencija, turoperatora, kupaca, i individualnih posetilaca iz celog sveta.