Foto: Pixabay

Zbog planiranih radova BEZ VODE više delova Beograda

Vesti Autor: K.C. | 15:43 Petak, 26 01 2024 Foto: Pixabay

Javno komunalno preduzeće „Beogradski vodovod i kanalizacija” najavilo je radove za narednu nedelju, zbog čega će doći do privremenog prekida u snabdevanju vodom pojedinih potrošača u Beogradu.

Novopoloženi cevovod u opštini Barajevo stavlja se u funciju, pa će u ponedeljak od 8 do 22 sata bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama: Bratstva i jedinstva (od Karađorđeve do 4. nove ulice), Karađorđeva, Višegradska, Danteova, Pčinjska, Darvinova, Kosmajska, Somborska, Ivana Mihailovića, Vrdnička, Omladinska, 8. marta i Užička.

Radovi su planirani na vodovodnoj mreži na opštini Vračar, zbog čega će u utorak od 8.30 do 18 sati bez vode ostati potrošači u delu Lamartinove ulice (od Braničevske do Ulice Petra Kočića).

Najavljeni su i radovi na vodovodnoj mreži na opštini Zvezdara, pa će istog dana od 8 do 18 časova bez vode biti potrošači u Ulici Koste Trifkovića, od Budmanijeve do kraja ulice, i u Ulici Majke Angeline, od Koste Trifkovića do Ilindenske.

Za najnužnije potrebe obezbeđene su auto-cisterne s vodom za piće, a mole se potrošači da pripreme neophodnu zalihu. 

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Servisnom centru Grada Beograda na broj 11-0-11 ili na besplatni broj telefona za sve pozive iz fiksne telef