Foto: srbija.gov.rs

Potpisani ugovori sa dobitnicima stanova u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi"

Vesti Autor: M.S. | 16:26 Četvrtak, 23 02 2023 Foto: srbija.gov.rs

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar finansija Siniša Mali potpisao je danas ugovore o dodeli četiri stana u Beogradu, koje su osvojili dobitnici u trećem i četvrtom krugu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi".

Mali je, uz čestitke, dobitnicima iskazao zahvalnost na tome što su učešćem doprineli izgradnji svesti o značaju borbe protiv sive ekonomije i tome koliko je važno da se uzimaju fiskalni računi.

Na taj način gradimo lepšu, uspešniju i bolju Srbiju, koju ostavljamo našoj deci, rekao je potpredsednik Vlade, poželevši dobitnicima i njihovim porodicama lepe trenutke, sreću i uspeh u novim stanovima.

Po prvi put je ova nagradna igra digitalna, sa QR kodovima, pri čemu u ovom trenutku imamo gotovo 100 miliona računa koji su poslati i više od 900.000 aktivnih aplikacija igrača. Taj broj raste iz dana u dan, rekao je on.

Stanove u trećem izvlačenju novog ciklusa nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" dobili su Kristijan Cudar i Mina Luković, a u četvrtom Zoran Stojičić i Željko Mijatović.