Foto: topola.rs

Predsednik opštine Topola podneo neopozivu ostavku

Vesti Autor: M.S. | 15:07 Utorak, 30 07 2024 Foto: topola.rs

Vladimir Radojković podneo je neopozivu ostavku na mesto predsednika opštine Topola. On je tu učinio danas u skupštinskoj sali opštine u prisustvu saradnika i predstavnika medija.

-Poštovani građani Topole, poštovani građani Srbije. Podnosim neopozivu ostavku na mesto predsednika opštine Topola. Tu ostavku podnosim kao lični čin odgovornog čoveka koji izuzetno poštuje i ceni rad državnih organa, daje  im podršku i politiku Aleksandra Vučića koji je predsednik naše stranke. Svestan sam da u ovom trenutku je moj ostanak na funkciji predsednika opštine neodrživ dokle god se vodi istraga protiv moga brata, izjavio je Radojković.

Predsednik Skupštine opštine Topola, Dragan Jovanović se zahvalio Vladimiru Radojkoviću na saradnji, iskrenom i požrtvovanom radu. Naglasio je da će Radojković nastaviti da se bori za dobrobit opštine i kao odbornik Skupštine opštine Topola. Jovanović je napomenuo da će već sutra odbornicima Skupštine opštine biti upućeni pozivi za održavanje venredne sednice koja će se održati 1. avgusta, u četvrtak u 16 časova. Na toj sednici će se izabrati novi predsednik opštine, novi zamenik predsednika i novo opštinsko Veće.