Foto: unsplash.com

U Srbiji danas pretežno OBLAČNO i suvo vreme

Vesti Autor: K.C. | 06:17 Sreda, 25 01 2023 Foto: unsplash.com

Za danas metereolozi predviđaju pretežno oblačno i suvo vreme u većini predela. Moguća je ređa pojava kratkotrajne kiše, susnežice ili snega, ali su mogući i kratkotrajni sunčani intervali ponegde. Vetar slab istočnih pravaca.

Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -2°C do 1°C, a maksimalna od 2°C u Užicu do 5°C na jugoistoku Banata. 

U Beogradu pretežno oblačno i veći deo dana suvo. Vetar slab istočni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 1°C, a maksimalna oko 4°C.

Vreme narednih dana

U četvrtak na severu suvo i promenljivo oblačno, a na jugu naoblačenje sa kišom i susnežicom, a na planinama sa snegom. Ovo naoblačenje se tokom dana širi ka severu Srbije uz moguću susnežicu i sneg krajem dana i u noći ka petku u većini predela.

Vetar slab istočnih pravaca, u južnom Banatu umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -1°C do 2°C, a maksimalna od 2°C do 4°C. Uveče povremena susnežica i sneg uz temperaturu u 22h od 0°C do 2°C. 

U petak i za vikend oblačno i hladnije sa snegom povremeno. U ponedeljak suvo sa mrazem ujutru i sunčanim intervalima tokom dana.