Foto: sajam.rs

45. Međunarodni sajam turizma od 22-25. februara na Beogradskom sajmu

Biznis Autor: uzvik.rs | 14:03 Nedelja, 11 02 2024 Foto: sajam.rs

Najveći i najposećeniji sajam turizma u regionu – 45. Međunarodni sajam turizma u Beogradu, održaće se od 22. do 25 februara 2024. god. na Beogradskom sajmu. Ove godine zemlja partner biće Grčka.

Pod sloganom ,,Avantura počinje ovde!" biće promovisane nove destinacije, first minute ponude, domaći i inostrani smeštajni kapaciteti, turističke regije i atrakcije. Tradicionalno, na sajmu će učestvovati najznačajnije turističke agencije, udruženja i organizacije, hoteli, turistički centri, transportne kompanije i međunarodni tur-operatori.  Zbog ekskluzivnih sajamskih cena, first minute ponude i paketa sa mnoštvom pogodnosti, Sajam turizma je za posetioce, putnike i turiste već dugi niz godina omiljeni godišnji orijentir za odabir aranžmana i destinacija, kao i sagledavanje svega što turistički sektor ima da ponudi.

Sajam turizma pružiće priliku posetiocima da iz velike ponude izaberu prema svojim afinitetima: porodična putovanja, daleke i egzotične destinacije, putovanja za mlade, city break, odmor i oporavak u banjama, spa vikende na planinama, eko i aktivni turizam, kongresna dešavanja. Ovaj veliki multimedijalni događaj svim učesnicima i posetiocima, kroz prezentacije, degustacije i demonstracije lokalne kulture, hrane i tradicije, donosi mogućnost upoznavanja, umrežavanja i uspostavljanja poslovnih odnosa i partnerstva za dalju saradnju.  Predstojeći Sajam turizma nastaviće da sprovodi edukaciju i jača svest o turističkim mogućnostima, podiže ekonomsku aktivnost ove privredne grane i podstiče lokalnu ekonomiju, posebno pozicionirajući Srbiju i njene turističke kapacitete. 
Kao i do sada hala 4 biće rezervisana za domaći turizam dok će se u halama 1 i 1a predstaviti veliki broj zemalja, agencija i hotela. U isto vreme u hali 2 održava se Međunarodni sajam Horeca.

Radno vreme prva tri dana od 10 do 19 časova, poslednji dan vrata sajma su otvorena do 18 časova. Cena karte 500 dinara.