Foto: twitter/ @Pharell

Pop zvezda Farel Vilijams otvara rizort na Bahamima

Lifestyle Autor: A.C. | 13:22 Petak, 21 01 2022 Foto: twitter/ @Pharell

Pop zvezda Farel Vilijams i Dejvid Grutman, vlasnik veoma uspešnog preduzeća "Groot hospitality" u saradnji sa "Atlantis Paradise Island" rizortom otvaraju novi turistički centar na Bahamima pod nazivom - Somewhere Else ("Negde drugde")
Imanje koje se nalazi neposredno pored postojećeg Atlantisovog rizorta ponudiće posetiocima do sada neviđene sadržaje.

Poslovni duo Vilijams - Grutman su već ostvarili uspešne projekte sa restoranom i hotelom u Majamiju.

"Negde drugde" će imati pored preko 400 soba i apartmana imati i niz vrhunskih ugostiteljskih objekata, prostora koji će biti bogato uređeni i nalaziće se na obali okeana.Takođe, predviđeni su mnogobrojni bazeni, prostori za rekreaciju i zabavu.
Glavni dizajner ovog projekta je Šon Saliven iz Rokvel grupe. Navodi se da će rizort odisati atmosferom tropskog modernizma.

"Negde drugde" će biti jedinstveni rizort, ne samo na Bahamima, rekao je Grutman. Pored ogromnog proširenja nezaboravnih iskustava koje inače pruža njegova firma, Grutman tvrdi da će u njegovom i Vilijamsovom rizortu naglasak biti na prirodi i elementima očuvanja i oporavka prirodnih bogatstava. "U "Negde drugde" će biti sadržaja za svakoga, a Farel i ja ćemo se pobrinuti da bude kao nigde drugde", dodao je Grutman.
 

foto: twitter/AtlantisBahamas