Foto: crvenazvezdafk.com

Bahar: Želimo da se nadigravamo sa Lajpcigom

Sport Autor: M.S. | 19:11 Utorak, 24 10 2023 Foto: crvenazvezdafk.com

Fudbaleri Crvene zvezde će sutra od 21 čas gostovati ekipi RB Lajpciga u okviru trećeg kola grupne faze Lige šampiona, a očekivanja pred utakmicu izneo je šef stručnog štaba našeg tima Barak Bahar.

- Moram da se fokusiram na fudbal, jer imam odgovornost prema klubu, navijačima i poslu. Vredno radim sa stručnim štabom, i sve što se tiče treninga prolazi normalno. Igrači su fokusirani, i obećavam Zvezdinim navijačima da ćemo sutra dati sve od sebe - počeo je Bahar. 

Govorio je i izraelski stručnjak o načinu na koji se ekipa brani.

- Primali smo golove u prethodnim utakmicama, i svestan sam toga, ali Javor je pogodio iz samo jednog šuta. Igrali smo dobro 80 minuta i u drugim okolnostima, utakmica bi bila završena 5-0 ili 6-0 za nas. Želimo da se unapredimo u tom smislu, ali neće biti lako protiv Lajpciga koji ima sjajan napad.

Osvrnuo se Bahar i na to da je Zvezda primala golove u Ligi šampiona na početku drugog poluvremena. 

- Prethodne dve utakmice u Ligi šampiona smo dobro odigrali, ali smo primali golove na startu drugog poluvremena. Nadam se da ćemo i ovog puta voditi posle 45 minuta, ali da ćemo se popraviti u nastavku i da se to neće ponoviti. 

Ne odustaje Bahar od svoje fudbalske filozofije.

- Pokušaćemo da igramo našu igru, ali gostujemo dobroj ekipi. No, moja filozofija je da se nadigravam sa svakim i da idem na pobedu. Verujemo u sebe. 

Ne želi Bahar da otkriva karte pred sutrašnji meč, ali ističe da će Nedeljković i Mijatović konkurisati za utakmic

- Znaćete sutra ko će igrati, ali svi su zdravi i dobra je konkurencija u timu. Nedeljković i Mijatović će sutra biti sa nama. Mnogo su napredovali, zadovoljan sam onim što pružaju i deo su prvog tima Crvene zvezde - istakao je Bahar.