Foto: kkcrvenazvezda.rs

Crvena zvezda večeras dočekuje Studentski centar

Sport Autor: M.S. | 12:15 Ponedeljak, 01 04 2024 Foto: kkcrvenazvezda.rs

Ekipa Crvene zvezde Meridianbet večeras igra izuzetno važnu utakmicu 25. kola ABA lige protiv SC Derbija koja je na programu od 18 sati u hali Aleksandar Nikolić.

Crveno-beli su u petak odigrali dobar meč u Madridu protiv najbolje ekipe u Evropi u dosadašnjem delu sezone, ali utakmica protiv ekipe iz Podgorice ima apsolutni prioritet jer donosi prvo mesto na tabeli pred plej of.

-Igramo protiv ekipe koja se bori za plasman u plej of ABA lige. Sa druge strane, mi želimo da se vratimo na pobednički put, a konkretno ova pobeda bi nam donela prvo mesto na tabeli pred plej of. Kao i uvek, ali posebno pred ovaj meč, koncentracija i energija moraju da budu na maksimalnom nivou! Pozivam naše navijače koji su nam uvek bili ogromna pomoć da dođu u Pionir i pruže nam važnu podršku u ovoj utakmici, izjavio je trener Crvene zvezde Janis Sferopulos.

-Izuzetno važna utakmica je pred nama i to sa dobrim timom koji je u borbi za bolju poziciju pred plej of. Svoj kvalitet i mogućnosti pokazuju tokom cele sezone i moramo da pristupimo ovoj utakmici izuzetno ozbiljno, čvrsto i sa maksimalnom koncentracijom na terenu. Znamo odakle nam preti najveća opasnost, ali verujem da ćemo uz podršku naših navijača i sa tribina, svi zajedno doći do važnog cilja, a to je prednost domaćeg terena u doigravanju i prvo mesto, rekao je kapiten Branko Lazić.

Ovo će biti šesti duel dve ekipe u ABA ligi, a u poslednjem meču koji je odigran u Podgorici prošle jeseni crveno-beli slavili su rezultatom 91:77.