Foto: crvenazvezdafk.com

Ebenezer Anan u Crvenoj zvezdi

Sport Autor: M.S. | 17:44 Utorak, 18 06 2024 Foto: crvenazvezdafk.com

Crvena zvezda nastavlja sa aktivnostima kada je letnji prelazni rok u pitanju. Novi igrač kluba je Ebenezer Anan koji je potpisao ugovor na tri plus jednu godinu.

- Veoma sam uzbuđen i srećan što sam potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom. Drago mi je što su moje dobre partije primećene i što sam uspeo da skrenem pažnju čelnika Zvezde. Upoznat sam sa Superligom i smatram da je veoma kvalitetna, tako da se radujem tome što ću imati priliku da nastavim da igram u Srbiji. Smatram da su mi glavni aduti brzina i tehnika, kao i inteligencija sa loptom, ali mogu da napredujem u svim segmentima. Želim to i verujem u sebe - istakao je Anan koji je zadužio dres sa brojem 73. 
 
Ebenezer Anan je rođen 21. avgusta 2002. godine u Gani, gde je i napravio prve fudbalske korake, premda je već po punoletstvu došao u Italiju. Stigao je u mladi tim Bolonje, nakon čega je išao na pozajmice u Imoleze i Novi Pazar, gde je sjajnim partijama skrenuo pažnju na sebe. Reč je o fudbaleru koji pokriva poziciju levog beka i u martu ove godine je upisao debi u seniorskoj reprezentaciji Gane.