Foto: tw/JustJared

Nadal i Alkaraz zakazali EGZIBICIONI meč „Netfliksov Slem" u Las Vegasu

Sport Autor: K.C. | 10:20 Utorak, 12 12 2023 Foto: tw/JustJared

Španski teniser Rafael Nadal i njegov mlađi sunarodnik Karlos Alkaraz, zakazali su egzibicioni meč „Netfliksov Slem" 3. marta u Las Vegasu.

Duelom u Nevadi ova TV kompanija izražava želju da uđe na tenisko tržište, s toga nas sigurno očekuje spektakl. Duel u Las Vegasu nije slučajno zakazan za ovaj datum jer će se odigrati nekoliko dana pred početak mastersa u Indijan Velsu i Majamiju.

Nadal se oseća jako dobro, trenira već neko vreme intenzivno, njegovo telo je spremno i čini se da ima najveće ambicije, pošto zakazuje meč sa svetskim brojem dva.

Alkarazov raspored je poprilično gust, s obzirom da se sastaje sa Đokovićem 27. decembra u Rijadu, već sutradan će igrati protiv Roberta Bautiste u Mursiji, a u Melburnu će prve duele imati 10. i 12. januara.

Nekadašnji broj jedan i Novakov veliki rival Rafael Nadal je odavno najavio svoj povratak na teniski teren, a odigraće prve zvanične mečeve u Brizbejnu pred Australijan open.

Španski velikan Nadal se oglasio povodiom ovog meča:

- Mnogo sam uzbuđen zbog mog prvog dolaska u Las Vegas, jedan od najzabavnijih gradova na svetu. Takođe, drago mi je što će mi protivnik biti Alkaraz. Siguran sam da će to biti noć fantasičnog tenisa.