Foto: fkvojvodina.rs

Nenad Lalatović NOVI TRENER Vojvodine!

Sport Autor: M.S. | 12:32 Ponedeljak, 07 10 2024 Foto: fkvojvodina.rs

Nenad Lalatović novi je trener FK Vojvodina. Ovo će biti njegov treći angažman na klupi novosadskog kluba sa kojim je 2020. godine osvojio Kup Srbije.

Lalatović je u ovoj sezoni vodio Mladost iz Lučana gde je na šest odigranih utakmica zabeležio čak pet pobeda.

- Fudbalski klub Vojvodina obaveštava javnost da je na sednici Upravnog odbora koja je održana danas, doneta odluka da je Nenad Lalatović novi šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Vojvodina.

U dogovoru sa klubom, Nemanja Krtolica vodio je prvi tim Vojvodine između dve reprezentativne pauze, kao trener koji je dugi niz godina u klubu i koji je prethodno bio deo stručnog štaba Ranka Popovića i Božidara Bandovića. Upravni odbor ocenio je Krtolicin rad pozitivnom ocenom, a Fudbalski klub Vojvodina na čelu sa predsednikom kluba Dragoljubom Zbiljićem, zahvaljujuje se Nemanji Krtolici i ističe da nastavlja ulaganje u njegov profesionalni razvoj i edukaciju sa ciljem da u najskorijoj budućnosti dobije trenersku licencu.

Takođe, na sednici Upravnog odobora, većinom glasova za novog šefa stručnog štaba odabran je Nenad Lalatović, sa članovima stručnog štaba Milanom Vješticom, Vidakom Bratićem i Milanom Jovanićem. U stručnom štabu Nenada Lalatovića, takođe su i kondicioni treneri Aleksandar Jovančević, Luka Miljević, Bojan Antonić, i analitičar Igor Gagričić.

Fudbalski klub Vojvodina obaveštava javnost da će se promocija novog šefa stručnog štaba, Nenada Lalatovića, održati u sredu, 9. oktobra u 11 časova na Fudbalskom centru Vujadin Boškov.