Foto: tw/PrzemekSiemeniako

Stanojević NIJE više trener Partizana!

Sport Autor: K.C. | 09:35 Petak, 27 05 2022 Foto: tw/PrzemekSiemeniako

Partizan je ostao bez oba trofeja i bez trenera!

Samo nekoliko trenutaka nakon poraza od Crvene zvezde u finalu kupa, trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević saopštio je da je podneo ostavku na tu funkciju i da sledeće sezone neće biti na klupi crno-belih.

"Ja sam rekao ljudima koji vode klub da ako ne uzmemo titulu neću biti trener sledeće godine. Oni su to znali. Obavestio sam igrače u svlačionici da više nisam trener Partizana", rekao je Stanojević na konferenciji za novinare posle finala Kupa Srbije.

Fudbaleri Partizana izgubili su u finalu Kupa Srbije od Crvene zvezde sa 1:2 pa su sezonu završili bez osvojenog trofeja.

"Titula je bila prioritet, nismo je uzeli, ne bih dalje komentarisao"... „Imao sam sjajnu saradnju sa ljudima iz uprave. A sve što sam ranije pričao bilo je posle one situacije na meču sa Čukaričkim, kad sam video u kom pravcu sve ide. I ljudi su verovali da nešto može da se desi. Imali smo dobar odnos. Prvo sam obavestio igrače, posle direktora Ivicu Ilieva... Ne bih voleo da se ova konferencija pretvori u moj oproštaj, zbog institucije kupa“.