Foto: crvenazvezdafk.com

Zvezdina milijarda na društvenim mrežama

Sport Autor: M.S. | 14:26 Utorak, 02 01 2024 Foto: crvenazvezdafk.com

FK Crvena zvezda je u 2023. godini ostvario neverovatnu brojku od preko milijardu impresija na društvenim mrežama, kada je reč o glavnim Zvezdinim nalozima na Instagramu, Fejsbuku i TikToku. 

Crvena zvezda pored sportskih uspeha na terenu godinama beleži i sjajne rezultate na društvenim mrežama, a potvrda za to je stigla i tokom 2023. godine. Zanimljiv sadržaj na popularnim socijalnim kanalima predstavlja svakodnevnicu za navijače, koji su tokom prethodne godine uživali u interesantnim video klipovima, ali i sjajnim fotografijama. 

-Navijači su uvek bili najveća podrška klubu kako na terenu tako i van njega, a kada su u pitanju Zvezdini nalozi na Instagramu, TikToku i Fejsbuku, najviše cenimo upravo impresije zvezdaške publike. Takođe, sjajne reakcije smo mogli da uočimo i na preostalim društvenim mrežama, te se radujemo 2024. godini u kojoj ćemo imati priliku da crveno-beloj armiji navijača priredimo još kvalitetniji sadržaj.

Zvezdaši, hvala vam što pratite naš rad u tolikom broju i što nam iz dana u dan pružate sve veću podršku, stoji na sajtu kluba.