Foto: srbija.gov.rs

Akcija „Najbolja cenaˮ način zaštite standarda građana

Vesti Autor: M.S. | 16:13 Ponedeljak, 02 09 2024 Foto: srbija.gov.rs

Ministar unutrašnje i spoljne trgovine u Vladi Republike Srbije Tomislav Momirović izjavio je danas, nakon obilaska maloprodajnog objekta „Europromˮ u Valjevu, koji posluje u okviru Domaćeg trgovačkog lanca (DTL), da se akcijom „Najbolja cenaˮ građanima pruža mogućnost da za svoj novac dobiju više – bilo kroz kupovinu kvalitetnijih proizvoda, bilo kroz značajne uštede.

-Akcija „Najbolja cenaˮ nije samo obično sniženje – to je naš odgovor na izazove sa kojima se suočavaju naši građani. Ova akcija je konkretan dokaz da država radi u interesu svojih građana. Mi ne delimo prazna obećanja, mi delujemo. U vremenu kada su ljudi suočeni s inflacijom i povećanim troškovima, „Najbolja cenaˮ predstavlja našu odlučnost da zaštitimo standard naših građana, poručio je ministar.

Momirović je, takođe, naveo i da će tokom trajanja akcije građani moći da kupe, između ostalog, i omekšivač za veš od 1,1 litar koji će u proseku biti 55 odsto jeftiniji, deterdžent za posuđe od 750 ml po 50 odsto nižoj ceni, pelene za bebe jeftinije za 36 odsto, pileće grudi po kilogramu jeftinije za 25 odsto, jogurt 1 litar po ceni nižoj za 38 odsto, kao i jaja po ceni nižoj za 43 odsto.