Foto: fb/Gradska opština Zvezdara

Asfaltiranje na Zvezdari

Vesti Autor: K.C. | 17:13 Četvrtak, 30 05 2024 Foto: fb/Gradska opština Zvezdara

Predsednik opštine Zvezdara Vladan Jeremić danas je sa članom opštinskog Veća zaduženim za komunalna pitanja Milošem Stojilkovićem obišao radove na asfaltiranju Donje Lošinjske ulice i razgovarao sa žiteljima ovog dela Zvezdare koji su iskazali zadovoljstvo zbog započetih radova na asfaltiranju ulice, saopšteno je iz ove opštine.

Jeremić je rekao da je asfaltiranje Donje Lošinjske započeto nakon završenih poslova na gasifikaciji teritorije Zelenog brda i da će pored ove narednih dana biti asfaltirane i okolne ulice.

– Danas se u Donjoj Lošinjskoj obavlja asfaltiranje ulice koje se radi u fazama i u skladu sa programom uređenja ulica na teritoriji Zvezdare, a narednih dana radnici će asfalt postavljati i u ulicama Steve Vargaša, Keltskoj i Vladana Desnice. Pored ovoga, trenutno se radovi izvode i u ulici Vitezova Karađorđeve zvezde, od Jovanke Radaković do Mirijevskog bulevara. Završetkom svih ovih radova na asfaltiranju ulica građani ovog dela Zvezdare imaće bolji kvalitet života, a opština Zvezdara će dobiti bolju saobraćajnu infrastrukturu”- rekao je Jeremić.