Foto: beograd.rs

Asfaltiranje ulica u Batajnici

Vesti Autor: K.C. | 19:35 Sreda, 19 06 2024 Foto: beograd.rs

U sklopu obnove saobraćajne infrastrukture asfaltiran je nastavak Posavske ulice u Batajnici, a u toku su radovi na još nekoliko lokacija, u ulicama Stanka Tišme 1. deo, Vojvode Vojislava Vojinovića, Prvog sremskog odreda, a radi se i krak Ulice dr Branislava Barišića, saopšteno je iz Gradske opštine Zemun.

Takođe, mašine su i u Ulici Stojana Aranđelovića u naselju Šangaj, tako da se uređuje i asfaltira ukupno kilometar i šesto metara puteva u Batajnici.

Radove finansira Opština Zemun u skladu sa Programom za održavanje nekategorisanih puteva i saobraćajnih površina u javnom korišćenju unutar bloka.

U toku je i rekonstrukcija Ulice majora Zorana Radosavljevića, a očekuje se da će radovi na ovoj centralnoj batajničkoj saobraćajnici biti završeni krajem avgusta.

Rekonstrukcija obuhvata popravku trotoara, asfaltiranje kolovoza, postavljanje javne rasvete i modernizaciju saobraćajne signalizacije. Radove izvodi JP „Putevi Srbije”.

Radovi na saobraćajnoj infrastrukturi u svim zemunskim naseljima teku po planu i shodno dinamici u različitim su fazama, navodi se u saopštenju.