Foto: ig/vesicg

Goran Vesić podneo OSTAVKU na mesto odbornika u Skupštini grada Beograda

Vesti Autor: K.C. | 11:16 Ponedeljak, 20 06 2022 Foto: ig/vesicg

Član predsedništva Srpske napredne stranke Goran Vesić podneo je ostavku na mesto gradskog odbornika u Skupštini grada Beograda.

Novi gradski odbornik koji će zameniti Vesića na današnjoj sednici je Dušan Novaković, takođe iz Srpske napredne stranke.

"Podneo sam ostavku na mesto gradskog odbornika u Skupštini grada Beograda. Novi gradski odbornik koji će me zameniti već na današnjoj sednici je Dušan Novaković sa liste Srpske napredne stranke" napisao je na svom fejsbuk profilu odlazeći zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Kako je naveo, ostavku je zvanično podneo u petak, a rukovodstvo Srpske napredne stranke upoznato je sa ostavkom u četvrtak.

- Odbornički mandat osvojio sam na listi koja je nosila ime predsednika Aleksandra Vučića. To je mandat koji ostaje Srpskoj naprednoj stranci kojoj i pripada. Mi smo ozbiljna politička organizacija u kojoj se zna red. Svi odbornici SNS na današnjoj sednici skupštine grada glasaće za izbor kandidata za gradonačelnika kojeg je predložilo predsedništvo SNS - napisao je Vesić.

Novom rukovodstvu Skupštine grada, Vesić je poželeo sreću i uspeh za dobro svih Beograđana.