Foto: mod.gov.rs

Jeftinije usluge mobilne telefonije „Telekoma” za pripadnike sistema odbrane

Vesti Autor: B.O. | 12:40 Ponedeljak, 05 02 2024 Foto: mod.gov.rs

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar odbrane Miloš Vučević i generalni direktor kompanije „Telekom Srbija” Vladimir Lučić prisustvovali su danas potpisivanju Protokola o saradnji, kojim se svim pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije korišćenje usluga mobilne telefonije tog operatera omogućava po cenama i do četiri puta nižim u odnosu na standardnu ponudu.

Protokol su u Velikoj ratnoj sali Starog Generalštaba potpisali zastupnik načelnika Uprave za tradiciju, standard i veterane Sektora za ljudske resurse pukovnik Đorđe Kalanj i izvršni direktor za prodaju „Telekoma Srbija” Katarina Subotić.

Vučević je ovom prilikom zahvalio kompaniji „Telekom Srbija” na podršci pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i na tome što su pokazali da su društveno odgovorna kompanija koja prepoznaje značaj rada pripadnika sistema odbrane za dobrobit cele naše zajednice i države.

Lučić je istakao da je Vojska Srbije jedan od prvih i velikih korisnika usluga mobilne telefonije te kompanije već dve decenije.

Povodom potpisivanja Protokola, a u znak zahvalnosti i priznanja za rad, direktor „Telekoma Srbija” uručio je na poklon mobilne telefone najboljem komandiru Vojske Srbije komandiru baze u Kopnenoj zoni bezbednosti kapetanu prve klase Marjanu Filipoviću, najboljem instruktoru obuke zastavniku Miodragu Mitroviću iz Komande za obuku, najboljoj medicinskoj sestri glavnoj sestri Klinike za reumatologiju Vojnomedicinske akademije Dubravki Obradović i najboljem sportisti Vojske Srbije vodniku Đuru Borbelju iz Vojne akademije.

Takođe, mobilni telefoni uručeni su i dobitniku nagrade za najbolji naučni rad – doktorsku disertaciju u Ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije Milici Rajović iz Vojnomedicinske akademije, najboljem istraživaču Milenku Trifkoviću iz Vojnotehničkog instituta i najboljem kadetu Univerziteta odbrane Nikoli Vasiću iz 145. klase Vojne akademije.

Ovim protokolom značajno je proširena lista pogodnosti za profesionalne pripadnike Ministarstva odbrane i Vojske Srbije koje je do sada nudila kompanija „Telekom Srbija”.

Pripadnici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije će nove korisničke ugovore moći da zaključe na svim prodajnim mestima „Telekoma Srbija” uz službenu legitimaciju ili overenu potvrdu o zaposlenju.

Današnjoj svečanosti prisustvovali su članovi Kolegijuma ministra odbrane i načelnika Generalštaba Vojske Srbije.