Foto: beograd.rs

Manifestacija „Vračarski kotlić” u nedelju, 6. oktobra

Vesti Autor: K.C. | 19:23 Petak, 04 10 2024 Foto: beograd.rs

Manifestacija „Vračarski kotlić” održaće se u nedelju, 6. oktobra, na platou u Mileševskoj kod broja 42 (ispred KUD-a „Gradimir”). Manifestaciju organizuje Ustanova kulture ,,Božidarac’’, a osmišljena je kako bi se komšije okupile i uživale u zajedničkom spremanju tradicionalnog gulaša, u prijatnoj i opuštenoj atmosferi, saopšteno je iz Opštine Vračar.

Očekuje se desetak timova koji će učestvovati u revijalnom takmičenju. Učesnici će imati priliku da pokažu svoje kulinarske veštine, dok će posetioci uživati u degustaciji, druženju i bogatom edukativno-zabavnom programu namenjenom svim generacijama.

Pokrovitelj manifestacije je Gradska opština Vračar, u okviru programa ,,Dana Vračara’’, koji se tradicionalno organizuju u susret 14. oktobru – Danu opštine Vračar.

U saradnji sa Kulturno-umetničkim društvom ,,Gradimir’’ i Agencijom za bezbednost saobraćaja pripremljene su raznovrsne aktivnosti za najmlađe, koje će im pružiti priliku da kroz igru i druženje nauče nešto novo.

Svi zainteresovani mogu u slučaju potrebe za dodatnim informacijama da kontaktiraju Mihaila Grupkovića, zamenika sekretara Skupštine Gradske opštine Vračar (broj telefona: 069/8851-008; mejl adresa: m.grupkovic@vracar.rs).