Foto: tw/ZoranD011

Nove cene karata na relaciji Beograd – Novi Sad

Vesti Autor: M.S. | 19:17 Utorak, 31 01 2023 Foto: tw/ZoranD011

Posle skoro godinu dana vožnje po promotivnim cenama, ovo je visina karata za vožnju preduzećem Srbija Voz.

Cena mesečne pretplatne karte na relaciji Beograd Centar - Novi Sad iznosi 6.874 dinara, ukoliko se koristi isključivo za Regiovoz, dok mesečna karta za najsavremeniji voz u regionu "Soko" iznosi 12.000 dinara, i ista se može koristiti za putovanje i u Regio vozu.

Nakon skoro godinu dana promotivnog perioda, od 1. februara 2023. godine počinje i prodaja pojedinačnih voznih karata po redovnim cenama u skladu sa važećom tarifom Srbija Voza.

Cena vozne karte za odraslu osobu za 2.razred direktnog Inter City voza "Soko" na relaciji Beograd -Novi Sad iznosiće 603 dinara, sa uključenom rezervacijom mesta.

Karta za Inter City vozove ne može kupiti kod konduktera na vozu, već isključivo pre polaska.

Cena vozne karte za odraslu osobu za 2.razred Regio Ekspres voza na relaciji Beograd -Novi Sad iznosiće 453 dinara, a za ovaj voz nije potrebna rezervacija.

Cene karata na Regio vozovima koje nisu bile obuhvaćene promotivnim periodom ostaju nepromenjene.

I po završetku promotivnog perioda putnicima će biti omogućena kupovina voznih karata po nižim cenama, i to uz primenu povlastice od 20 odsto za povratno putovanje, 50 odsto za decu od šest do 14 godina i 30odsto za putnike koji poseduju kartice SRB PLUS i za prevoz grupa.

"Srbija Voz" je uveo i novu ponudu, godišnju pretplatnu kartu, koja važi u 1. i 2. razredu svih vrsta vozova na svim relacijama u unutrašnjem saobraćaju.

Cena godišnje pretplatne karte iznosi 72.000 dinara.