Foto: tw/WFLAJB

Novi detalji o NESTANKU Ane Volš u SAD - Otkriveno kako je Brajan Volš SLAGAO policiju

Vesti Autor: K.C. | 19:59 Ponedeljak, 09 01 2023 Foto: tw/WFLAJB

Muž nestale Srpkinje Ane Volš, Brajan Volš, slagao je policiju da je išao sinu da kupi sladoled. Umesto toga sa maskom na glavi i rukavicama na rukama otišao je da kupi sredstva za čišćenje kao i najlone, kofu i lepljivu traku, koje je platio 450 dolara.

Brajan nije optužen za ubistvo, već za obmanjivanje istražitelja, prenosi NBC Boston.

On je izveden pred tužioca gde se izjasnio da nije kriv i povezan sa nestankom njegove supruge Ane Volš. Njemu je određena kaucija u vrednosti od 500.000 dolara.

Kako se navodi, u porodičnoj kući u podrumu nađena je krv i krvavi nož, saopštila je kancelarija tužioca u Norfolku.

Ana Volš, poreklom iz Srbije, nestala je 1. januara u blizini Bostona, a detalji o njenom nestanku i dalje su sporni.

Ono što je poznato jeste da je trebalo da ode u Vašington radi posla. Međutim, na let nikad nije stigla.

- Ne znam šta bih vam rekla, jako sam zabrinuta, samo mi je život mog deteta bitan - prenosi Blic reči Anine majke Milanke Ljubičić.

Kako je saopštila policija, mobilni telefon Ane Volš je lociran u delu kuće 1. i 2. januara. Njen nestanak su prošle nedelje prijavili muž i poslodavac, tri dana nakon što je navodno poslednji put viđena.

Policija nije precizirala ko je poslednji video Anu Volš, navodeći da je to bio "član porodice" a njen muž je spavao u vreme kada je ona navodno izašla iz kuće.

Policija, međutim, veruje da je njen suprug Brajan Volš doveo policijske istražitelje u zabludu te ga je zato privela, saopštila je kancelarija tužioca.