Foto: mfin.gov.rs

Potpisani ugovori o dodeli još dva stana u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi”

Vesti Autor: M.S. | 15:49 Petak, 03 11 2023 Foto: mfin.gov.rs

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar finansija Siniša Mali potpisao je danas ugovore o dodeli dva stana u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi” i tom prilikom naglasio da je do sada pristiglo više od 272 miliona računa, što pokazuje da je podignuta svest o značaju uzimanja računa i o borbi protiv sive ekonomije.

Stanove u trećem izvlačenju drugog ciklusa nagradne igre dobili su Stojan Bukumirović iz Beograda i Dobrivoj Martonoši iz Kikinde.

Bukumirović je dobio dvosoban stan u Zemunskim kapijama, dok je Martonošiju pripao dvosobni stan na Novom Beogradu.

Mali je čestitao dobitnicima i poželeo im puno lepih trenutaka u novim stanovima, iskazavši im zahvalnost na tome što su slanjem računa podržali nagradnu igru, a samim tim i Vladu Srbije u borbi protiv sive ekonomije.

Potpredsednik Vlade je istakao da je u prošlonedeljnom izvlačenju bilo više od 265 miliona računa, kao i da svaki dan pristižu novi, dodavši da to pokazuje da je svest o uzimanju fiskalnih računa očigledno porasla dovoljno i da više sa tim nemamo toliko problema kao što smo imali pre samo nekoliko godina.

Mali je pozvao građane da i dalje učestvuju u nagradnoj igri i podsetio na to da su ostala još dva kola, odnosno izvlačenje dobitnika još četiri stana, poručivši da je važno da svi zajedno radimo na istom poslu, a to je suzbijanje sive ekonomije i igradnja naše zemlje.

U drugom ciklusu ukupno će biti podeljeno deset stanova u Beogradu – šest u naselju Zemunske kapije i četiri u Bloku 63 na Novom Beogradu.

Poslednje izvlačenje će biti održano u subotu, 11. novembra.