Foto: youtube/printscreen

Poznati Jutjuber iz Beograda nađen mrtav u hali u Surčinu

Vesti Autor: K.C. | 14:06 Utorak, 23 05 2023 Foto: youtube/printscreen

Poznati jutjuber i automehaničar Mirko Rašić nađen je mrtav danas u Surčinu u jednoj hali. Telo je pronašao njegov kolega.

Mirko je na svom jutjub kanalu neretko objavljivao dešavanja iz privatnog života, a najviše iz svoje automehaničarske radionice.
Naime, on se sa ovim zanatom susreo još u ranoj mladosti zahvaljujući ocu, a zatim aktivno počeo da se bavi sa 16 godina. Imao je svoj servis koji je otvorio sa 27 godina, jer je nakon završenog fakulteta ipak odlučio da se vrati mehanici.

Radeći ono što je voleo i deleći svoja znanja Mirko je privukao veliku pažnju, kako eksperata, tako i onih manje stručnih. Njegov Youtube kanal „Neovlašćeni serviser" brojao je više od 143.000 pretplatnika, a kako je došao na ideju snimanja svog zanata Mirko je jednom prilikom otkrio u emisiji Viral.

„Cela ideja je potekla od toga što mi je dojadilo da nas sve automehaničare gledaju stereotipski, generalizuju da smo prevaranti koji želimo pre svega da uzmemo što više para ljudima i da im ne popravimo auto kao što bi oni želeli i da uglavnom nismo pismeni, elokventni, da smo prljavi i da smo zaista nipodaštavani u društvu", otkrio je Mirko jednom prilikom.

Iako mu je popularnost na društvenim mrežama donela veći obim posla i proširenje biznisa, sami klipovi i pregledi na Jutjubu su mu donosili značajnu zaradu. Svojim kanalom Rašić je motivisao i ohrabrio mnoge klince da se školuju u ovom smeru.

Istraga će pokazati da li je reč o samoubistvu.