Foto: uzmiracun.rs

U ponoć počinje NAGRADNA IGRA "Uzmi račun i pobedi" preko aplikacije, prvo izvlačenje 28. januara

Vesti Autor: K.C. | 10:46 Petak, 23 12 2022 Foto: uzmiracun.rs

Vlada Republike Srbije, uz podršku NALED-a, organizuje novi ciklus nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“.

Aplikacija „Uzmi račun i pobedi“ dostupna je u Google Play i Apple prodavnicama, a skeniranje računa počinje od subote, 24. decembra. U igri mogu da učestvuju samo računi koji sadrže QR kod, a druga važna novina jeste da svaki račun može da bude dobitni – nije propisana minimalna vrednost i svaki učesnik može da registruje neograničeni broj računa. 

Ministar finansija Siniša Mali, predstavio je danas nova pravila nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" koji će se odvijati u digitalnom formatu preko mobilne aplikacije.

"Aplikaciju za android, ajfon ili Huavej telefone ćete moći već danas da preuzmete sa interneta, pomoću njega da skenirate QR kod fiskalnog računa i već od ponoći da šaljete na nagradu igru", rekao je Mali.

Dodao je, da je u nagradnoj igri tiket za izvlačenje bilo koji račun pojedinačno sa bilo kojim iznosom, jer više nema uslova da se šalje 10 računa.

Ukupni nagradni fond obuhvata 10 stanova u Beogradu, ukupne vrednosti od skoro 1,7 miliona evra. Predviđeno je pet javnih izvlačenja, u emisiji koja će biti emitovana uživo na Prvom programu RTS-a, subotom od 18 časova, od 28. januara do 25. februara.