Foto: ig/buducnostsrbijeav

Zakazano SVEČANO OTVARANJE auto-puta Šabac-Ruma

Vesti Autor: K.C. | 08:58 Petak, 13 10 2023 Foto: ig/buducnostsrbijeav

U subotu 14.10. u 10 sati svečano će biti otvoren auto-put Šabac-Ruma, najavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svom Instagram profilu.

„Srbija sanja i ostvaruje snove. Ovo je početak Šabačkog mosta i auto-puta Šabac-Ruma. Svečano ga otvaramo u subotu u 10 sati. Živela Srbija", napisao je Vučić uz fotografiju.

„U subotu se otvara auto-put Ruma-Šabac, od Beograda do Šapca za 45 minuta, do 15.00 časova biće otvoren za saobraćaj", najavio je Vučić tokom gostovanja na TV Prva.

Auto-put je dugačak 24,6 kilometara, sa mostom od 1.355 metara kod Šapca i izlazi prema Majuru, prema Šabačkim i Lozničkim selima.

„Otvaramo auto-put već od 14 ili 15 časova u subotu, možete da idete od Beograda do Loznice, idete ka malom Zvorniku, ka Karakaju, ka Zvorniku, Bratuncu, Sarajevu, gde god hoćete. To je nešto što skraćuje put između Beograda i Novog Sada i Zapadne Srbije, ponosan sam na to. Ukupna deonica, kada se bude završilo 54,5 kilometara preostalih između Šapca i Loznice, biće oko 480 miliona evra", rekao je Vučić tokom jučerašnjeg gostovanja.