Foto: promo

48. Međunarodni sajam građevinarstva počinje 22. aprila

Biznis Autor: Uzvik | 02:05 Ponedeljak, 15 04 2024 Foto: promo

Tradicionalna manifestacija Beogradskog sajma, 48. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE, biće održana od 22. do 25. aprila 2024. godine. Tokom tih dana posetioci će imati prilike da vide najnoviju ponudu izlagača građevinske privredne grane u halama i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma.
Sajam građevinarstva je,  kao i većina specijalizovanih priredbi Beogradskog sajma, potekao iz Sajma tehnike – svojevrsne „majke sajmova“.

Sajam građevinarstva u Beogradu je postao najznačajniji specijalizovani sajam iz ove delatnosti u regionu cele jugoistočne Evrope.

Međunarodna potvrda značaja Sajma građevinarstva na Beogradskom sajmu je i prijem u članstvo Unije međunarodnih sajmova (UFI) u Parizu, u oktobru mesecu 1998. godine

Zemlje učesnice su kao i prethodnih godina brojne: Austrija, Belgija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Crna Gora, Češka Republika, Francuska, Grčka, Holandija, Hrvatska, Indija, Italija, Kina, Korea, Mađarska, Nemačka, Poljska, Rumunija, Rusija, Severna Makedonija, Slovačka, Slovenija, Španija i naravno izlagači iz naše zemlje.

Obogaćen specijalizovanim izložbama STONE-EXPO i WINDOSHOW BALKANS, sajam SEEBBE pružiće inspiraciju i konkretna rešenja najzahtevnijim idejama i arhitektonskim projektima.
SEEBBE 2024. biće mesto susreta sadašnjosti i budućnosti, baš kao i svih proteklih godina.

Beogradski sajam otvara svoje kapije za posetioce od 22. do 24. aprila u vremenu od 10:00 – 19:00 časova, a poslednjeg dana publika može da vidi sve što su izlagači pripremili u periodu od 10 do 17 časova.

Pojedinačna ulaznica je 500 dinara, a postoje i posebne kategorije ulaznica - cena poslovne ulaznice je 3000 dinara, a grupna ulaznica košta 300 dinara. Poseban popust je odobren za grupne ulaznice za učenike i studente - 200 dinara je cena takve ulaznice.

I sat parkiranja na parkingu Beogradskog sajma iznosi 200 dinara.