Foto: sajam.rs

Sajam NAUTIKE; LOVA I RIBOLOVA na Beogradskom sajmu od 4. do 8. aprila

Biznis Autor: Uzvik | 17:07 Nedelja, 31 03 2024 Foto: sajam.rs

Od 4. do 8. aprila u Beogradu se održava 44. Sajam nautike, lova i ribolova. Ova specijalizovana manifestacija na Beogradskom sajmu za plovila svih vrsta, opremu za lov i ribolov, sportove na vodi i ronjenje, nautičku, kamp i outdoor opremu već tradicionalno najavljuje dolazak prolećne i letnje sezone, pa samim tim postaje nezaobilazno mesto svih koji su zainteresovani da ove godine provedu više vremena u prirodi.

Preko 50 izlagača, od kojih su mnogi iz inostranstva, će i ove godine ponuditi posetiocima Beogradskog sajma mogućnost da na jednom mestu vide eksponate Sajma nautike među kojima su ekskluzivne jahte, gliseri, jedrilice, čamci, brodski i vanbrodski motori, nautička i ostala oprema za sportove na vodi, kojima mogu da pozavide i ozbiljne morske mondenske marine i turističke destinacije. Uz tradicionalnu berzu polovnih plovila, zaljubljenicima u vodu svake godine se predstavljaju poznate regate, splavarenja i ostali vodni potencijali Srbije, dok su ekologija i bezbednost na vodi postale neizostavne teme.

Poseban akcent se stavlja na segment lova i ribolova, koji svake godine zauzima sve značajniju poziciju, pa će tako i ove godine u posebnoj hali Sajma biti izloženi šroizvodi velikih i malih distributera i proizvođača opreme za ova dva hobija ili sporta, kako već ko doživljava bavljenje ovim dvema disciplinama.

Treba pomenuti da svake godine Sajam nautike, lova i ribolova ima i bogat prateći sadržaj – stručna predavanja i izložbe, u kojima učestvuju poznati umetnici, muzeji i institucije.

Cena pojedinačne ulaznice je 500 dinara, a ulaznica za grupne posete košta 300 dinara. Parkiranje u krugu Sajma plaća se za automobile (po satu) 150 dinara.
Posetioci mogu da obiđu sajamske hale u periodu od 4 – 7. aprila od 10:00 – 19:00 časova, a poslednjeg dana ove manifestacije 8. aprila, radno vreme će biti od 10:00 – 16:00 časova.