Foto: crvenazvezdafk.com

Mimović: Spremni putujemo u Norvešku

Sport Autor: M.S. | 19:27 Nedelja, 18 08 2024 Foto: crvenazvezdafk.com

Mladi desni bek Ognjen Mimović je izneo očekivanja pred put crveno-belih u Norvešku na megdan Bode Glimtu u okviru prve utakmice plej-ofa za plasman u Ligu šampiona.

- Još pre samog žreba smo bili svesni da nećemo izvući lakog protivnika, a kada smo videli da će to biti ekipa Bode Glimta znali smo odmah da je pred nama težak dvomeč. Pričali smo i temeljno obratili pažnju na sve faktore koji nas očekuju u Norveškoj, od vremenakih uslova i vrste podloge pa do onih najsitnijih detalja kada je u pitanju sam teren. Vredno smo se pripremali i spremni putujemo u Norvešku. Imamo veliki motiv da se nađemo ponovo u eliti evropskog fudbala - rekao je Mimović.

Fudbaler rođen 2004. godine ističe da je pozitivna stvar što se prva utakmica igra na gostujućem terenu.

- Grad Bode se nalazi na krajnjem severu Norveške, ali bez obzira na lokaciju stadiona mislim da ćemo imati podršku navijača. Znamo da bez njih nije isto, a ubeđen sam da će jedan deo tribina biti crveno-beli. Mislim da koliko god će nama biti teško da se prilagodimo u Norveškoj, da će isto tako biti nezgodno igračima Bode Glimta kada slete u Beograd. Drago mi je što će revanš biti na Marakani, a na nama je da ispunimo sve zahteve stručnog štaba - poručio je Mimović na kraju razgovora.