Foto: x/alcarazzz13

NEVEROVATNE SCENE na Indijan Velsu! INVAZIJA PČELA prekinula meč Alkaraz-Zverev!

Sport Autor: K.C. | 08:46 Petak, 15 03 2024 Foto: x/alcarazzz13

Tokom četvrtfinala u Indijan Velsu, Karlos Alkaraz i Aleksandar Zverev bili su primorani da trče u zaklon, nakon što je roj pčela upao na teren.
U nesvakidašnjim scenama koje više podsećaju na horor film, hiljade pčela spustile su se na glavni stadion u Kaliforniji, a meč je odmah prekinut.

Neverovatna fotografija prikazuje insekte po celoj 'paukovoj kameri' koja klizi po terenu naIndijan Velsu, a zvaničnici su bili primorani da podignu kameru visoko iznad stadiona u pokušaju da ponesu pčele sa sobom.
U jednom klipu, emitovanom na beIN Sports, Alkaraz se može videti kako trči sa terena i pokušava da otera pčele sa glave dok su preuzimale meč" - koji je trajao samo devet minuta.

Četvrtfinalni meč bio je jedan od najiščekivanijih na turniru do sada, sa 2. brojem sveta Alkarazom koji je protiv 6. svetskog broja Zvereva

Karlos Alkaraz nakon pauze od sat i 48 minuta i povratka na teren uspeo je da se plasira u polufinale mastersa u Indijan Velsu pobedom nad Aleksanderom Zverevom 6:3, 6:1.

Nakon ove pobede u polufinalu se očekuje spektakularan meč – Alkaraz protiv Janika Sinera, koji je u seriji od 16 pobeda od početka godine.

U drugom polufinalu sastaće se Danil Medvedev i Tomi Pol.