Foto: crvenazvezdafk.com

Sremčević PREDSTAVLJEN na Marakani

Sport Autor: M.S. | 16:14 Petak, 02 02 2024 Foto: crvenazvezdafk.com

Novi fudbaler Crvene zvezde je talentovani napadač Uroš Sremčević koji je potpisao trogodišnji ugovor sa klubom i zadužio dres sa brojem 31.

Dobrodošlicu mladom napadaču prvi je poželeo sportski direktor Mitar Mrkela.

- Uroš Sremčević je rođen 2006. godine i dolazi iz lučanske Mladosti u kojoj je imao odličnu polusezonu. Igrao je dobro i skrenuo pažnju na sebe, a prvi cilj naše transfer politike je dovođenje mladih igrača iz prvenstva i uvek je zadovoljstvo kada se takav fudbaler pojavi i završi kod nas. Očekujemo mnogo od Uroša i nadam se da će se brzo adaptirati na sve obaveze koje ga čekaju u Zvezdi, te da će ostvariti naše i svoje želje. Što se tiče prelaznog roka, tražimo igrača na poziciji levog beka i nadam se da ćemo to uskoro rešiti – rekao je Mrkela.

Prve utiske po dolasku u klub izneo je talentovani napadač.

- Utisci su zaista prelepi, jer sam od malena sanjao da obučem Zvezdin dres i sada mi se to ostvarilo. Daću sve od sebe da se predstavim u što boljem svetlu. Zaista sam imao veliku želju da dođem i dogovor sa čelnicima Zvezde je bio brz, što se mene tiče. Upoznao sam sve saigrače već na Kipru, kao i trenera Milojevića sa kojim sam razgovarao i znam šta se traži od mene. Što se tiče broja 31, nosio sam ga kada sam počeo da igram seniorski fudbal u dresu Mladosti, pa otud taj izbor i u Zvezdi – rekao je Sremčević.

Sremčević je potpisao trogodišnji ugovor, što je maksimalna dužina trajanja ugovora za maloletnog igrača.