Foto: beograd.rs

Međunarodni sajam energetike i Sajam ekologije i zaštite životne sredine i prirodnih resursa „Ecofair” na Beogradskom sajmu

Vesti Autor: K.C. | 14:45 Ponedeljak, 27 11 2023 Foto: beograd.rs

Javno komunalno preduzeće „Zelenilo – Beograd” učestvuje na 18. Međunarodnom sajmu energetike i 19. Međunarodnom sajmu ekologije i zaštite životne sredine i prirodnih resursa – „Ecofair”, koji se održavaju od 28. do 30. novembra u Hali 1 „Beogradskog sajma”.

Izložbeni prostor „Zelenila – Beograd” uređen je tako da ukaže na značaj sadnje, promociju donatorskih sadnji, ali je ujedno i poziv društveno-odgovornim kompanijama da sadnjom stabala daju doprinos zaštiti životne sredine. S druge strane, promocijom kupovine jelki sa busenom za nastupajuće praznike ukazaće se na značaj očuvanja i unapređenja životne sredine. Drugi deo štanda osmišljen je kao promocija biodekoracije enterijera kao važnog segmenta u uređenju kako životnog tako i poslovnog prostora.

Građani koji budu posetili štand JKP-a „Zelenilo – Beograd” moći će tokom trajanja sajma da se upoznaju i sa delatnostima kojima se bavi ova firma, te da po pristupačnim cenama kupe sadni materijal i sobno cveće.

Iz ovog komunalnog preduzeća pozivaju zainteresovane sugrađane da se pridruže sajmu, posete štand „Zelenila”, dobiju neku novu ideju za svoj prostor, a u opuštenom i neformalnom druženju sa stručnjacima reše pitanja i dileme u vezi sa uređenjem svojih balkona, vrtova ili enterijera.

Sajam će za posetioce biti otvoren od 10 do 17 časova, navodi se u saopštenju JKP-a „Zelenilo – Beograd”.