Foto: beograd.rs

Mladenovčani priredili doček za reprezentativca Ognjena Dobrića

Vesti Autor: K.C. | 17:06 Nedelja, 25 08 2024 Foto: beograd.rs

Građani Mladenovca dočekali svog šampiona, reprezentativca Srbije Ognjena Dobrića, koji je odrastao u ovoj opštini i gde je sanjao o tome da postane košarkaš. Zajedno sa svojim sugrađanima proslavio je olimpijsku medalju, navedeno je u saopštenju iz Opštine Mladenovac. 

– Kada sam bio dete, cilj mi je bio da osvojim turnir na ovom terenu u Mladenovcu, a sada sam se vratio sa olimpijskom medaljom oko vrata. Zato verujte u svoje snove, vredno trenirajte i radite za njih – poručio je Ognjen Dobrić sa veličanstvenog dočeka u Mladenovcu organizovanog na košarkaškom terenu u naselju 25. maj. 

Mladenovac će zauvek biti tvoj „grad”, poručio je predsednik Gradske opštine Mladenovac Bogdan Vuksanović i u ime svih žitelja zahvalio Dobriću na svemu što je učinio u dosadašnjoj sportskoj karijeri, kao i na načinu na koji je predstavljao državu Srbiju i Mladenovac. 

Vuksanović je Ognjenu Dobriću uručio javno priznanje „Počasni građanin Gradske opštine Mladenovac” za izuzetan doprinos uspehu reprezentacije Srbije i osvajanju bronzane medalje u košarci na Olimpijskim igrama u Parizu.